Går du op i design og indretning? Så vil du elske Lille Petra Lænestolen

Leder du efter en eller flere nye lænestole til hjemmet, så en Lille Petra Lænestol den helt rigtige for dig. Man kan nærmest sige det er et match made in heaven, da den ligner en stol, som godt kunne komme deroppe fra. Grunden til dette er, at den er polstret med fåreskind, der giver en en fornemmelse af, det godt kunne være en blød sky, man satte sig på. Det er en lænestol af høj kvalitet, så hvis du endnu ikke har set den, så er chancen her nu.

Fem ud af fem stjerner fra købere

For blot at understrege dette er en stol af højeste kvalitet, så kan man se på de anmeldelser stolen får af folk, der har prøvet at sidde i den. Samtlige anmeldere giver den fem ud af fem stjerner, og uddyber hvor god en lænestol Lille Petra faktisk er. Det er samtidig også en stol, der kan passe ind i nærmest alle hjem, så man er garanteret en klassiker, der kan følge med tiden, også selvom andet møblement udskiftes undervejs.

Indretningen af dit hjem siger meget om dig som person

I Danmark bruger vi mange penge på vores hjem, og vi sætter også meget tid af til at indrette det. Mange vil gerne have at indretningen afspejler vores personlighed, og hvordan vi gerne vil ses af andre. Derfor hænger vi familiebilleder op, maler væggene, køber planter og meget meget mere.

Dette giver i sidste ende et samlet helhedsindtryk, når vi har gæster med hjemme. Og vi danskere elsker også at have gæster, især hvis man kan imponere dem med både indretning og gæstfrihed. Derfor står vi ofte også i køkkenet flere timer forinden for at lave lækker mad, så vi rigtig kan udleve den danske hygge.

New Nordic - nutidens indretningsstil

Det er især i Skandinavien, at vi går op i at indrette vores hjem stilrent. Hvor man i Sydeuropa generelt gør meget brug af mørke farver og naturlige træfarver i dominerende grad, så forholder det sig anderledes i Norden. Her indretter man efter den trend, der hedder New Nordic. Her gør man ikke brug af mange farver, men mere kolde toner. Det naturlig lys skal dominere, og derfor er det populært med store vinduer fra gulv til loft. De farver vi lader komme ind er naturfarver, men ikke så de dominerer rummet på nogen måde.

Dekorationer - lidt ekstra gør meget

Hvis du går op i indretning, så vil du også vide, at det er de små detaljer, der kan gøre den store forskel. F.eks. kan vi være slemme til at stille for meget i vindueskarme eller andre steder. Det skaber rod, når vi kigger ind i et rum, og derfor skal vi være sparsomme med, hvor mange dekorationer vi stiller frem.

Dog spiller dekorationer en vigtig rolle, og vi skal aldrig fjerne dem helt, men vi skal udvælge, hvilke vi vil have stående fremme. Det kan også være rart, at man fra tid til anden bytter rundt på dekorationerne, så man fornyer sig lidt.

Skab det hjem du ønsker

Mange har travlt med at få hjemmet til at ligne noget fra magasinerne, man læser ved frisøren. Men er det virkelig din helt egen personlige stil? Måske ikke, og af denne grund alene er det så vigtigt, at du indretter hjemmet, som du ønsker det. Som nævnt tidligere skal det afspejle, hvem du er, og ikke hvem boligmagasinerne ønsker du skal være. Så sæt dig ned og tænk over, hvad der gør et hjem hyggeligt for dig, og gå ud og gør det!

Menu
Top